söndag 14 juni 2009

100 :de inlägg jag skriver..

wooo... så speciellt... or not ! :)

helgen har bestått av mys och fest i billinge. var på inflyttningsfest hos niklas och sofia, väldigt trevligt :) blev sen vidare till magasinet.. trevligt där med.. men lite för mycket för min smak. Kan väl säga så här, vi som ej bor i billinge framstod som pensionärer, tanken på dem som var på magasinet var väl en del 16 +, och klädde sig verkligen som fjortisar. Men man hade skoj åt dem ialf =) I söndes var det en ordentlig slappe dag med min älskling, massa med sol och godis ;)

Igår jobbade man, sen var det hem och slappa lite innan man skulle bege sig för att hämta Frö (Fredrik Tallberg) för att sedan bege oss till fotbollsmatchen :) Jozsef spelade då igår.. och dem vann med 2-1, alltså förlorade kungshult :P

Tisdag idag, vilket innebär att jag e ledig.. jippi.. eller inte.. ialf så är det städdag idag, tänkte börja med garderoben... eller så tar jag den imorgon eftersom jag måste in till stan en snabb runda ? hmm.. Jaja, det löser sig... ska ändå storstäda med sortering i hela rummet så kan nog kvitta var jag börjar :)

Resten av veckan får man se vad för god saker som dyker upp :) kanske film kväll med riddevännen.. jag vill :D

Hur är er vecka ?

/S

1 kommentar:

ullis sa...

wiho grattis till 100 inlägg. tihi