måndag 5 oktober 2009

Nein nein nein nein

Har nu sett Inglourious Basterds, så himla bra !! Ett måsta att se om ni inte redan har sett den.

Annars i helgen har man jobbat, dagtider.. plus man har inte fått direkt mycket sömn heller då man har lagt sig runt 01.00 tiden sen gått upp 07.00. Men är det helg så vill man njutan den med kära & nära. Så det blev en sväng hem till Frimer ( elr hur det stavas ) tillsammans med älsk och grabbarna. Var trevligt dock blev man ganska trött, speciellt tanken på att man skulle upp och jobba dagen efter... hmpf. Söndag efter jobb var det mys på högst nivå. Underbart !

Idag har man bara slappat & dansat SÅKLART ! <3 Sen blev det en shopping runda på Coop tillsammans med Svåger. trevligt trevligt.

Resten av veckan (fram till torsdag) är mindre trevligt, först skola sen jobb... inget socialt liv denna veckan eller mer dans för den delen. Trist trist. Men helgen är man LEDIG LEDIG LEDIG så blir en sväng hem till föräldrarna för att vara hundvakt till Luffe & Tiffy under dagen på fredag, skoj skoj. Älskar min söta Luffe, sen får jag även träffa min FAVVIS, PUMA. det dära är kärlek. Sen fest i helgen ?? dans ??? malmö ?? Lund ?? Sugen `?? någon ??

Nej nu får man väl börja ta fram kläder för morgon dagen...
Ha en bra måndagkväll....

/S

Inga kommentarer: